5 ideer for att renovera din klädbutik

5 ideér for att renovera din klädbutik

Renovera din klädbutiks butiksinredning för att ge både dig själv och även dina kunder en fantastisk överraskning! Tiderna förändras och moderniseras och det börjar bli dags att renovera din klädbutik. Men hur ska man veta vad man ska prioritera och vad som är viktigast? Sökmotorer som Google innehåller massvis av tips för att renovera ditt hem, men inte särskilt mycket om hur du ska gå tillväga med din klädbutik. Så som ett hem behöver även en butik en uppgradering efter en viss tidsperiod. Så, vad finns det då för olika alternativ? Hur kan en butiksinnehavare ändra utseendet på sin butik? Vad ska ingå i checklistan och hur mycket kommer det hela att kosta

Det är förståeligt att en drös av frågor alltid dyker upp innan det är dags för en renovering. Oavsett vilka frågor som finns så gäller det att överväga och prioritera rätt och därför har vi nu samlat några utav de punkter som kommer att hjälpa dig att renovera din klädbutik.

1. Ändra din butiksinredning.
Börja med kärnan i din butik; layouten. Förändra utseendet på butiksdisk till någonting unikt. Håll det elegant men ändå modernt. Din butiksdisk har en mycket viktig roll då den representerar din butik. Det är på denna plats som betalning och förfrågningar sker, vilket gör att detta är något du måste lägga ned mycket tid och omtanke på. Tänk även på att småsaker i din klädbutik kan spela stor roll. Snygga galgar med bra kvalité på ett klädställ kommer att få din butik att blomstra. Men kläder behöver inte bara hänga på galgar utan det går även att använda sig utav spårpaneler för visa upp sina kläder på ett snyggt och praktiskt vis. Lika viktigt som det är att ha praktisk utrustning till att visa upp sina kläder är det även till att ha korgar i butiken för de kunder som vill handla mycket. En snygg design på butikens bärkassar kan även det göra mycket.

2. Titta på skyltdockor.
Dockorna är dina utställningsmontrar som används för att visa vilka typer av utstyrslar som finns i din klädbutik. Personer kommer att se dessa från utsidan och de kommer att spela en stor roll i kundens beslut om denne ska komma in i butiken eller ej. Detta innebär att ett stort fokus bör läggas på dina skyltdockor, eller eventuella torsos och dekorben. De bör hela tiden ersättas med den nyare modellen för att hålla det så modernt som möjligt. Om du kikar runt på dagens marknad kommer du att upptäcka massvis av prisvärda och snygga skyltdockor som kommer att förbättra din klädbutiks utseende radikalt. Som pricken över i:et finns det även ett stort utbud av peruker för att snygga till dina skyltdockor ytterligare.

3. Tänk på att väggarna också spelar roll!
Prova något nytt med ändå sofistikerat sätt att pryda dina butiksväggar med. Täck dina väggar med en genomtänkt färg som passar till just din klädbutik. Satsa på en kombination av olika färger blandat med panelväggar och inte bara enfärgat. Detta kommer att tilltala dina kunder mer och locka in dem till din butik. Glöm inte att inkludera den yttre delen av din butik, vilket trots allt är det första kunderna kommer att se, så försök att göra ett bra första intryck.

4. Försök få ditt golv att matcha med resterande inredning.
Få dina kunder att lägga märke till ditt golv, och inte bara till dina väggar. Golven är nämligen minst lika viktigt. Lägg på några snygga mattor, massvis utav golvspeglar och en
modern parkett och golvet är komplett.

5. Visa upp nya klädkollektioner.
Använd dig utav olika typer av displayer för att visa upp både nya och gamla kollektioner. Att använda skyltdockor för att visa upp dina kläder är en mycket bra marknadsföring och kommer att väcka kundens intresse för nya kollektioner. Marknaden är full utav prisvärda displayer som ger dina kläder rättvisa.

Efter att ha läst dessa fem punkter så har du förhoppningsvis lite mer koll på hur du ska prioritera med butiksinredning och vad som är viktigt för att höja din butik och göra den mer intressant för kunder. Modernisera ständigt och häng med i trender för att hålla din butiks design på topp.

Du hittar din butiksinredning hos www.butiksinredarna.se och skyltdockor hos www.skyltdockor.se